Glömt ditt lösenord ?
Sök
Nyheter
2022-02-12
Flanellpåslakan
2021-10-21
50% Introduktionsrabatt!
2021-02-21
Rabattkoder på Facebook

Rabattkoder på Facebook

2021-02-21
Nu inkommer det hela tiden nya och läckra inredningssaker i web-shopen. Vi tänkte därför prova något nytt, när vi får in något nytt och fräscht så kommer vi att via nyhetsbrevet och/eller via facebook erbjuda er att få köpa dessa med rabatt via en kod.
Några av dom nya produkterna är:

Vera 52cmCPH PercaleCPH PercaleMabelJulian
Sängkappan Vera finns i tre olika färger beige, ljusgrå och mörkgrå. Denna sängkappa finns även till motorsäng och går att få i special storlekar. Överkastet Mabel är ett riktigt romantiskt överkast i en vacker beige färg, Mabel finns både till enkel och dubbelsäng. Påslakanset Julian är av en underbar tätvävd kammad egyptisk bomull och har fiskbensmönster i en vacker grå färg. Julian finns till både enkel och dubbeltäcke. Påslakanset CPH är enfärgat och finns i 16 olika färger och är av en otroligt fin och tätvävd bomullspercale.

Titta in i web-butiken ofta för nu kommer det mycket nyheter, vill du inte missa några kampanjer så se till att gilla oss på facebook. Vi kommer även att fortsätta med dom populära tävlingarna som vi har på facebook.